Exposant aan het woord

dec 11, 2020

De eerste editie van Venray Big Business krijgt steeds meer vorm. Op 25 maart 2021 zal de Venrayse schouwburg geheel in het teken staan van de ondernemende regio. Bedrijven uit een verscheidenheid aan branches zullen zich presenteren aan het zakelijk publiek. Tijd om een deelnemer aan het woord te laten.  

Wij hechten grote waarde aan persoonlijk contact en opereren in de lokale markt. In een tijd dat veel (groot)banken hun deuren sluiten blijven wij actief én aanwezig in Venray. Venray Big Business sluit perfect aan en zo kunnen we zichtbaar blijven in de regio en goede contacten leggen. Uiteraard zijn we dan ook graag deelnemer aan dit nieuwe onder-nemersevent! Van de Mortel, in ieder geval! 

Bart van der Sterren 

Van de Mortel 
Directeur-eigenaar 

Contact Exposanten

Voor algemene vragen, PR-zaken of vragen over deelname, neem contact op met Robert Hoelen.

Contact Bezoekers

Locatie Evenement