Keijsers Martens Premium Partner

dec 16, 2020

Keijsers Martens uit Ysselsteyn is aangesloten als Premium Partner van Venray Big Business. De totaalinstallateur, in 2018 ontstaan uit de twee bedrijven Keijsers Manders en Elektro Martens, is enthousiast over het nieuwe evenement. “We zijn graag aanwezig op een evenement dat draait om onze ondernemende regio”, aldus directeur Edwin Keijsers. “Op de beurs gaan we laten zien wat we als organisatie allemaal in onze mars hebben. Bovendien zoeken we verschillende nieuwe collega’s. We laten graag zien waarom het zo gaaf is om bij ons te werken.”

Op de foto organisator Robert Hoelen (l) en Edwin Keijsers (r).

Contact Exposanten

Voor algemene vragen, PR-zaken of vragen over deelname, neem contact op met Robert Hoelen.

Contact Bezoekers

Locatie Evenement