Venray Big Business UITVERKOCHT en verplaatst naar 23 juni

jan 12, 2021


De eerste editie van Venray Big Business is helemaal uitverkocht. Alle beschikbare stands op het nieuwe ondernemersevent voor de brede regio Venray zijn gereserveerd. Robert Hoelen, eigenaar van Omzetters en initiatiefnemer van het evenement, is uitermate trots op dit feit. 
“Het was een feest de afgelopen maanden om met de werving van deelnemers bezig te zijn. Dat het evenement nu al uitverkocht is voor standhouders is erg gaaf en zegt natuurlijk ook wel iets over de grote behoefte die er is om elkaar weer live te ontmoeten.”

Nieuwe datum Venray Big Business: woensdag 23 juni 2021
Maar er is nog meer belangrijk nieuws. Vanwege de huidige situatie rondom het coronavirus zal de oorspronkelijke datum van donderdag 25 maart niet haalbaar zijn. Er zijn op dit moment teveel onzekerheden waardoor het evenement mogelijk niet zou kunnen plaatsvinden op de wijze zoals dat beoogd wordt. Daarom is Venray Big Business verplaatst naar woensdag 23 juni.

Contact Exposanten

Voor algemene vragen, PR-zaken of vragen over deelname, neem contact op met Robert Hoelen.

Contact Bezoekers

Locatie Evenement