Venray Big Business opnieuw verplaatst

mrt 16, 2021

De nieuwe ondernemersbeurs Venray Big Business, die gepland stond op 23 juni aanstaande in Schouwburg Venray, is vanwege corona opnieuw verplaatst. De nieuwe datum van het evenement is donderdag 23 september. Dat heeft organisator Robert Hoelen van Omzetters bekend gemaakt.

De oorspronkelijke datum van de beurs was 25 maart aanstaande. In januari besloot Hoelen om Venray Big Business naar 23 juni te verplaatsen. Inmiddels is duidelijk geworden dat de huidige situatie rondom het coronavirus er voor zorgt dat een volwaardig evenement in juni ook nog niet mogelijk lijkt. “Ook nu is er gelukkig volledig begrip van de standhouders”, vertelt Hoelen. “We willen allemaal een zo compleet mogelijk evenement met zo min mogelijk maatregelen en beperkingen. 
Dan komen alle elementen van dit nieuwe ondernemersevent ook het beste tot zijn recht. Helaas moeten we nog even iets langer wachten.” 

Venray Big Business is al geruime tijd uitverkocht voor standhouders. Vanaf de zomer zal het voor bezoekers mogelijk zijn om een toegangsticket te registeren

Contact Exposanten

Voor algemene vragen, PR-zaken of vragen over deelname, neem contact op met Robert Hoelen.

Contact Bezoekers

Locatie Evenement