Kick-off Venray Big Business

jul 6, 2021

Afgelopen donderdag vond de kick-off van Venray Big Business plaats in de Venrayse schouwburg. 
Met de bedrijven die op 23 september aanstaande aanwezig zijn als exposant op deze nieuwe ondernemersbeurs werd in een informele setting vooruit geblikt op het evenement. 
Op het podium van de theaterzaal was een zomerse en intieme setting gecreëerd. De presentatie van de avond was in handen van Rob van Lieshout die op het podium samen met organisator Robert Hoelen van Omzetters de belangrijke zaken met betrekking tot het event nog eens doornam. 
Daarnaast kwamen exposanten aan het woord die de doelstelling van hun beursdeelname bespraken en zo anderen hoopten te inspireren. Ook was het voor de aanwezigen mogelijk de routing te lopen die de bezoekers ook gaan volgen op 23 september. De avond werd afgesloten met een netwerkborrel. Aan het eind van deze maand is het mogelijk voor bezoekers om alvast hun kosteloze entreeticket voor de beurs aan te vragen.

Contact Exposanten

Voor algemene vragen, PR-zaken of vragen over deelname, neem contact op met Robert Hoelen.

Contact Bezoekers

Locatie Evenement