Full Account spreekt jouw taal, denkt internationaal

sep 21, 2021

In Venray is Full Account Adviseurs en Accountants gevestigd in de kapel van het Sint Jozefklooster aan de Eindstraat 18. De kapel is een prachtige ruimte die barst van de geschiedenis en die volop mogelijkheden biedt voor veelzijdig gebruik. Behalve een kantoorruimte is het ook een echte ontmoetingsplek. Het is een belevingsruimte waar Full Account gesprekken, bijeenkomsten en presentaties organiseert. Een warm bad. Een Huis voor Ondernemers.

Full Account en ETL
Full Account is aangesloten bij ETL, een internationale groep van accountantskantoren die vertegenwoordigd is in vijftig landen. Dankzij deze samenwerking hebt u toegang tot een internationaal en multidisciplinair team van accountants, belastingadviseurs, juridische en organisatie-experts. Wie grenzen wil verleggen en plannen heeft om te ondernemen in het buitenland, kan gebruik maken van deze internationale expertise. De kracht van ETL is de combinatie van persoonlijk advies op lokaal niveau met de algemene expertise van een internationaal en interdisciplinair netwerk van professionals. Met deze deskundigheid bieden we onze klanten effectieve ondersteuning op het gebied van internationale transacties en investeringen – van voorbereiding in het thuisland van de klant tot in het doelland. Full Account spreekt jouw taal, denkt internationaal.

Full Account gelooft in de eigen omgeving van mensen. Niet voor niets zijn we op twee plaatsen gevestigd: in Venlo en Venray. We geloven in nabijheid. In contact. In ontmoeting tussen mensen. Dat willen wij faciliteren.

Daarom kreeg ons pand in Venlo een nieuw uiterlijk én we verhuisden naar een nieuwe locatie in Venray. Op beide plekken realiseerden wij zeer bijzondere ontmoetingsplekken. In Venlo is hij hypermodern, in Venray bulkt hij van de historie. Het doel is identiek: mensen bij elkaar brengen. Omdat wij geloven in de kracht van verbinding.

Wij wensen iedereen een succesvolle beurs toe!

Contact Exposanten

Voor algemene vragen, PR-zaken of vragen over deelname, neem contact op met Robert Hoelen.

Contact Bezoekers

Locatie Evenement