Keijsers Martens Servicepartner

sep 21, 2021

In de wondere wereld van de installatietechniek verandert de techniek in snel tempo. Duurzaamheid, energiebesparing, energietransitie, waterstof of zonne-energie zijn allemaal termen die dagelijks besproken worden. Het rijk spoort de bedrijven aan om energie te besparen en verstrekt subsidies om de klimaatdoelen te behalen. Maar hoe vertaal je alles naar je eigen bedrijf? Je bent verantwoordelijk binnen je bedrijf voor de technische zaken. Je moet zorgen dat alles juist functioneert en dat alles zuinig en verantwoord draait. De productielijn moet blijven draaien want dat is je verdienmodel. En alles daar omheen is bijzaak. Maar toch, een behaaglijk klimaat zorgt voor het welzijn van je medewerkers, je collega’s. Voldoende verse lucht zorgt ervoor dat de mensen zich optimaal kunnen blijven concentreren.  De kosten voor energie moeten zo laag mogelijk blijven en je wilt ook nog werken aan een beter klimaat.

M.a.w. is het belangrijk om een partner te hebben die je bedrijf door en door kent. Die weet wat hij moet doen om problemen omtrent installaties bij je weg te nemen en te zorgen dat de installatie juist functioneert. Die weet wat de laatste ontwikkelingen zijn rondom technische nieuwigheden zoals warmtepompen, zonnepanelen, warmteterugwinning, subsidies end.  Keijsers Martens kan deze partner voor je zijn. Goed opgeleide servicemonteurs met ieder hun specialisatie ondersteunt door ons projectenbureau.

Wij noemen ons dan ook niet voor niets een Totaalinstallateur.  We kunnen zorg dragen voor alle soorten scope keuringen, op het gebied van E- en W-installaties. Zoekt U een betrouwbare  partner voor uw installaties op het gebied van Utiliteit en Industrie, nodig ons uit voor een gesprek. Of beter nog, doe navraag bij een klant van  ons en vraag wat wij voor hun betekenen.

Contact Exposanten

Voor algemene vragen, PR-zaken of vragen over deelname, neem contact op met Robert Hoelen.

Contact Bezoekers

Locatie Evenement