Venray Big Business podcast

sep 7, 2022

Ondernemersevent Venray Big Business krijgt een eigen podcast. Het beursconcept, dat donderdag 29 september voor de tweede keer plaatsvindt in de Venrayse schouwburg, lanceert in september twee afleveringen. Organisator Omzetters werkt daarbij samen met podcast-specialist Vullings Media uit Venray. “In twee afleveringen gaan we allerlei content delen over de aanstaande editie van Venray Big Business”, vertelt Robert Hoelen van Omzetters. “Denk hierbij aan achtergronden, nieuws over de exposanten en het lezingenprogramma. Met Vullings Media hebben we hierbij een zeer ervaren partner in het maken van podcasts.”

De beursvloer van de tweede editie van Venray Big Business is al enkele weken volledig volgeboekt en het is inmiddels voor bezoekers (ondernemers en professionals) mogelijk om een gratis entreeticket aan te vragen op de beurswebsite. Naast de beursvloer biedt het evenement verschillende lezingen aan en wordt er een grote netwerkborrel georganiseerd. 
Vraag hier je entreeticket aan voor Venray Big Business.

Afleveringen podcast

Aflevering 1: Maak kennis met Venray Big Business.
In de eerste aflevering maken we nader kennis met organisator Robert Hoelen en gaan we in gesprek met Paul van Lipzig, die zijn onderneming lanceert op de beurs. Beluister de aflevering hier.

Aflevering 2: Meer over de exposanten en het programma
In aflevering 2 gaat Willem samen met Robert dieper in op de verschillende deelnemers en het programma. Dit jaar ook extra aandacht voor de techniek, exposant Ruud Custers van Cr8las schuift aan en vertelt meer over de gezamenlijke beursdeelname met Raayland Collega en Weld Point, ter promotie van techniek en vakmanschap. Beluister de aflevering hier.

Foto: Willem Vullings van Vullings Media en Robert Hoelen van Omzetters

Contact exposanten

Voor algemene vragen, PR-zaken of vragen over deelname, neem contact op met Robert Hoelen.

robert@omzetters.nl

06-11342104

Contact bezoekers

We openen om 16:00 uur op 19 september. Het is op dit moment nog niet mogelijk om tickets te registeren. Blijf ons volgen!