Exposanten

Meer weten over deelnamemogelijkheden?

Vraag hieronder de eventbrochure aan.

Exposantenprofiel
Venray Big Business draait om business-to-business. Het evenement richt zich op een grote diversiteit aan branches en wil vooral verbindingen leggen tussen ondernemers en organisaties, branche overstijgend. Met als doel het creëren van verrassende contacten en nieuwe samenwerkingen.

De beursvloer van Venray Big Business 2024 is helemaal uitverkocht
Net als de vorige drie edities is de beursvloer van onze vierde editie op 19 september helemaal uitverkocht, alle beschikbare standposities zijn gereserveerd. In 2025 vieren we ons lustrum. Wil jij meer informatie over de deelname-mogelijkheden? Stuur dan gerust alvast een mail naar info@omzetters.nl. Binnekort vind je de exposanten van editie 2024 op deze pagina.

Kom je ons bezoeken op 19 september?
Uiteraard ben je van harte welkom als bezoeker op donderdag 19 september. Je ticket is gratis en regel je binnen 1 minuut. Neem je iemand mee? Gezellig!

Wat onze exposanten vinden:

Informeel, nuttig, perfect verzorgd van begin tot eind en vooral de kick-off heeft er echt voor gezorgd dat je heel relaxed op de beurs staat.

Leuke gesprekken met bekenden en klanten, maar vooral ook veel nieuwe contacten kunnen leggen.

Zeer geslaagd! Communicatie er omheen was super, organisatie van evenement zelf liep op rolletjes en het geheel aan standhouders was divers.

Contact exposanten

Voor algemene vragen, PR-zaken of vragen over deelname, neem contact op met Robert Hoelen.

robert@omzetters.nl

06-11342104

Contact bezoekers

We openen om 16:00 uur op 19 september. Het nu mogelijk om je ticket te registeren!
Dit doe je hier.