Exposant aan het woord: Van de Mortel

aug 29, 2024

Bart, we mogen jullie voor het vierde jaar op rij begroeten als exposant op Venray Big Business. Waarom kiezen jullie opnieuw voor deelname?
Voor ons is Venray Big Business de perfecte plek om met bestaande- en nieuwe relaties uit de regio in contact te komen. De beurs is heel goed georganiseerd met een goede kwaliteit van standhouders en bezoekers. We hebben er nu al weer zin in!

Kun je eens vertellen wat Van de Mortel doet? Waarmee helpen jullie bedrijven?
Wij zijn in elke fase van je leven, je financiële levenswijzer.

Het leven bestaat uit verschillende fases en situaties. Sommige zijn te verwachten, andere gebeurtenissen komen onverwachts. Belangrijk  is dat je zoveel mogelijk de zaken op tijd regelt én dat je weet waar je terecht kunt als je snel moet schakelen. Want dat geeft rust, niet alleen financieel. Particulier en zakelijk.

Ondernemerschap is een reis met unieke uitdagingen en kansen in elke fase. Of je net begint, het bedrijf wilt laten groeien of veranderen, denkt aan een overname of de onderneming wilt verkopen of stoppen: onze zakelijke levenswijzeradviseurs staan voor je klaar. We geven je persoonlijk en proactief financieel advies en begeleiden je door elke fase en in iedere situatie van de ondernemersreis.

Onze zakelijke levenswijzeradviseurs staan in elke fase klaar om je te ondersteunen, zodat je jouw doelen kunt bereiken en het bedrijf gecontroleerd en professioneel kunt laten groeien.

Wij willen dat iedereen een goed, gezond en zorgeloos financieel leven kan leiden. Van de Mortel heeft de middelen, mogelijkheden én de mensen om je in elke fase van het leven te ontzorgen.

Met onze levenswijzer voorzien wij je van financieel advies. Daarnaast verwijzen wij je, wanneer het niet onze expertise is, door naar handige websites en naar onze partners die je hier graag bij helpen.

Waarom mag een bezoek aan jullie stand op 19 september niet ontbreken?
Omdat we je, in ieder geval, graag willen leren kennen. En als we je al kennen praten we heel graag even bij.

Wil je nog iets kwijt aan de andere exposanten en de bezoekers?
Zorg dat je er, in ieder geval, bij bent.

Contact exposanten

Voor algemene vragen, PR-zaken of vragen over deelname, neem contact op met Robert Hoelen.

robert@omzetters.nl

06-11342104

Contact bezoekers

We openen om 16:00 uur op 19 september. Het nu mogelijk om je ticket te registeren!
Dit doe je hier.