Exposant aan het woord: Werken in Noord-Limburg

aug 29, 2024

Werken in Noord-Limburg is in relatief korte tijd bekend geworden in Noord-Limburg. Willen jullie je eens kort voorstellen?
Wij zijn Werken in Noord-Limburg, hét vacatureplatform dat werkzoekenden en werkgevers uit de regio met elkaar verbindt. Ons doel is om de werkgelegenheid in Noord-Limburg op de kaart te zetten en talent in de regio te houden. We bieden een centrale plek waar alle vacatures in de regio samenkomen, zodat werkzoekenden gemakkelijk hun droombaan kunnen vinden en bedrijven het talent kunnen aantrekken dat ze nodig hebben.

Waarmee helpen jullie bedrijven?
Wij helpen bedrijven door ze een platform te bieden waar ze hun vacatures kunnen plaatsen en zich kunnen profileren bij lokale talenten. Dit helpt hen om hun zichtbaarheid te vergroten en gemakkelijker geschikt personeel te vinden. Daarnaast bieden we tools en diensten aan zoals advertentiecampagnes om vacatures breder onder de aandacht te brengen, wat zorgt voor meer sollicitaties en betere matches.


Waarom mag een bezoek aan jullie stand op 19 september niet ontbreken?
Een bezoek aan onze stand op 19 september mag niet ontbreken omdat je hier de kans krijgt om persoonlijk kennis te maken met ons platform en te ontdekken hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen bij het vinden van geschikt personeel in Noord-Limburg. We laten je zien hoe je het beste gebruik kunt maken van onze diensten en welke voordelen het kan opleveren voor jouw bedrijf. Bovendien kun je vragen stellen en direct contact leggen met ons team.


Jullie hebben ook nog een speciale beursactie. Wat houdt die precies in?
Tijdens de beurs bieden we een speciale actie aan: bedrijven die zich tijdens het evenement aanmelden, kunnen tijdelijk gratis gebruikmaken van ons ‘Actiepakket A’. Dit houdt in dat je onbeperkt vacatures en stages kunt plaatsen en verlengen zonder kosten. Daarnaast krijg je de kans om voor €100 gebruik te maken van een zichtbaarheidsboost, waarmee je gegarandeerd 25.000 extra weergaven op social media krijgt voor je vacature. Dit is een unieke kans om je bedrijf nog beter op de kaart te zetten en snel in contact te komen met geschikt talent uit de regio!

Contact exposanten

Voor algemene vragen, PR-zaken of vragen over deelname, neem contact op met Robert Hoelen.

robert@omzetters.nl

06-11342104

Contact bezoekers

We openen om 16:00 uur op 19 september. Het nu mogelijk om je ticket te registeren!
Dit doe je hier.