Succesvol debuut Venray Big Business 2021

sep 28, 2021

Afgelopen donderdag stond de Venrayse schouwburg geheel in het teken van de eerste editie van het nieuwe ondernemersevent Venray Big Business. De organisatie mag terugkijken op een succes. De dag startte met de opening voor exposanten die gedaan werd door burgemeester Luc Winants, waarna de standhouders aan de slag gingen met een programmaonderdeel waarbij zij elkaar in korte tijd beter konden leren kennen. Om 16:00 uur opende de beurs voor bezoekers en kon ondernemend Venray en omstreken een bezoek brengen aan de uitverkochte beursvloer. Op de ‘mainstage’ en in de ‘VIP-room’ waren vanaf dat moment lezingen te bezoeken. Bezoekers konden luisteren naar bevlogen ondernemersverhalen, vernieuwende visies en werden bijgepraat over verschillende actualiteiten in (regionaal) ondernemersland. De laatste twee keynote lezingen werden gegeven door Marit Brugman en Jos Burgers. Organisator Robert Hoelen ontving vele positieve reacties. “De exposanten waren erg tevreden over de uniforme opzet qua stands en het uitgebreide programma van de dag. En men genoot er enorm van elkaar na al die tijd weer in deze hoedanigheid te kunnen zien. Bezoekers vonden het gaaf dat de stands verspreid stonden over 4 verschillende ruimtes en ook het lezingenprogramma werd als zeer interessant betiteld.” Alle ingrediënten zijn dus aanwezig voor en vervolg. “Dat gaat er ook komen, donderdag 29 september 2022, wederom in de schouwburg”, aldus Hoelen.

 

Contact exposanten

Voor algemene vragen, PR-zaken of vragen over deelname, neem contact op met Robert Hoelen.

robert@omzetters.nl

06-11342104

Contact bezoekers

We openen om 16:00 uur op 19 september. Het is op dit moment nog niet mogelijk om tickets te registeren. Blijf ons volgen!