Tweede editie Venray Big Business 2022 in aantocht 

jul 22, 2022

Op 29 september aanstaande staat de tweede editie van ondernemersbeurs Venray Big Business op het programma in de Venrayse schouwburg. Omzetters uit Venray legt op dit moment de laatste hand aan het deelnemersveld. “Het wordt een frisse mix tussen exposanten die er vorig jaar bij waren en nieuwe deelnemers”, vertelt organisator Robert Hoelen. “Zo zijn we blij dat we dit jaar de brug tussen het bedrijfsleven en onderwijs kunnen slaan. Gilde Opleidingen is bijvoorbeeld deelnemer op de komende editie. En zijn we ook zeer content met drie organisaties die zich gezamenlijk gaan profileren op de beurs rondom het thema techniek en vakmanschap. Dit zijn Cr8glas Group en Raayland College uit Venray en Weld Point uit Beek, zij bemannen samen twee stands op het evenement. Ook zijn er weer verschillende presentaties over actuele ondernemersthema’s. Bezoeken is kosteloos. In de maand augustus maken we stapsgewijs het programma bekend en is het mogelijk om je ticket te registeren.
Foto: een mooie samenwerking tussen Cr8glas, Raayland College en Weld Point op Venray Big Business

Contact exposanten

Voor algemene vragen, PR-zaken of vragen over deelname, neem contact op met Robert Hoelen.

robert@omzetters.nl

06-11342104

Contact bezoekers

We openen om 16:00 uur op 19 september. Het is op dit moment nog niet mogelijk om tickets te registeren. Blijf ons volgen!