Venray Big Business 2022 sfeervol en geslaagd

okt 6, 2022

De organisatie van ondernemersevent Venray Big Business mag terug kijken op een meer dan geslaagde editie. Afgelopen donderdag vond het regionale beursconcept voor de tweede keer plaats in Schouwburg Venray. “Sfeervol, drukbezocht en goede contacten opgedaan, zijn enkele terugkoppelingen die wij ontvingen van zowel exposanten als bezoekers”, vertelt Robert Hoelen van organisator Omzetters. “Er heerste een fijne en open vibe, vanaf de opening, gedaan door gouverneur Emile Roemer, tot aan de afsluitende netwerkborrel. De beursvloer was levendig. We zijn blij en tevreden en gaan nu aan de slag met het verder optimaliseren van het concept in aanloop naar de derde editie van Venray Big Business .”

Contact exposanten

Voor algemene vragen, PR-zaken of vragen over deelname, neem contact op met Robert Hoelen.

robert@omzetters.nl

06-11342104

Contact bezoekers

We openen om 16:00 uur op 19 september. Het is op dit moment nog niet mogelijk om tickets te registeren. Blijf ons volgen!