Schouwburg Venray opnieuw locatie Venray Big Business

mei 17, 2023

Na twee succesvolle edities staat op 21 september Schouwburg Venray opnieuw in het teken van Venray Big Business. Organisator Omzetters koos als locatie voor de 3ᵉ editie van het beursconcept voor MKB-bedrijven wederom voor de Venrayse schouwburg. “We willen onze beurzen op sfeervolle locaties laten plaatsvinden. Locaties waar we een verrassende beursvloer kunnen realiseren en waar we goede faciliteiten, lezingruimtes, een restaurant en een gezellige borrelruimte hebben. Aan dat alles voldoet Schouwburg Venray. Tel daarbij op de uitstekende samenwerking met Roos Creemers en haar team en de beslissing is snel genomen”, aldus Robert Hoelen, eigenaar van Omzetters.

Omzetters organiseert haar beursconcept momenteel in 3 regio’s: Venray (Venray Big Business), Venlo (Venlo in Business) en in de regio Deurne-Asten-Someren (Peelland in Business). “Binnenkort maken we ons volgende regio bekend. In maart 2024 doen we een nieuw regio in Zuidoost Nederland aan. Zo willen we de komende jaren verder uitbreiden.”

Foto: Robert Hoelen (Omzetters) en Roos Creemers (Schouwburg Venray).

 

Contact exposanten

Voor algemene vragen, PR-zaken of vragen over deelname, neem contact op met Robert Hoelen.

robert@omzetters.nl

06-11342104

Contact bezoekers

We openen om 16:00 uur op 19 september. Het is op dit moment nog niet mogelijk om tickets te registeren. Blijf ons volgen!