Bezoekersregistratie Venray Big Business 2023 geopend

aug 4, 2023

Het is vanaf nu mogelijk om jouw kosteloze ticket voor de 3ᵉ editie van Venray Big Business aan te vragen. Op 21 september strijken we weer neer met ons concept in Schouwburg Venray. Vanaf 16:00 uur ben je welkom en is het event geopend. De beursvloer is gesitueerd in de foyer beneden en in de theaterzaal (het podium), die we voor Venray Big Business flink uitgebouwd hebben. Je vindt er mooie ondernemingen uit het regionale MKB.

De vergaderruimte op de 1 etage (gelegen tussen de trappen) dopen we om tot ‘content-room’. Hier kun je 3 lezingen bijwonen. Op 20:45 uur is er in de foyer boven nog een afsluitend tafelgesprek met een interessant panel. Vanaf 21:15 uur start hier ook de DJ en kun je als bezoeker, samen met onze exposanten, een feestje vieren op de netwerkborrel.

Venray Big Business 2023. Kom netwerken. Kom ondernemen.

 

Contact exposanten

Voor algemene vragen, PR-zaken of vragen over deelname, neem contact op met Robert Hoelen.

robert@omzetters.nl

06-11342104

Contact bezoekers

We openen om 16:00 uur op 19 september. Het nu mogelijk om je ticket te registeren!
Dit doe je hier.