“Een ideale manier om je beursdeelname bekend te maken en te versterken”

aug 15, 2023

Al enkele jaren werkt beursorganisator Omzetters uit Venray samen met regionaal zakenmagazine Noord-Limburg Business. “Via de crossmediale kanalen van Noord-Limburg Business kunnen we de promotie en bekendheid van ons event verder versterken”, vertelt Robert Hoelen, eigenaar van Omzetters. “Bovendien kunnen onze exposanten adverteren in de beursspecial. Dat is een ideale manier om je beursdeelname bekend te maken in ondernemend Noord-Limburg. In de special vind je ook de deelnemerslijst, het programma en beursnieuws. De beursspecial is onderdeel van de eerstvolgende uitgave van Noord-Limburg Business en zal rond 8 september verschijnen. Het magazine wordt ook digitaal verspreid en uiteraard staan Aysun en Sofie van Van Munster Media (uitgever van het blad) zelf ook op de beurs met een stand, waar de special ook verkrijgbaar is.”

Wil jij meer weten over onze mediapartner Noord-Limburg Business? Kijk dan op hun website.

Wil jij Venray Big Business 2023 bezoeken? Dat kan!
Je ticket is kosteloos, leuk als je een collega of relatie mee neemt.

Contact exposanten

Voor algemene vragen, PR-zaken of vragen over deelname, neem contact op met Robert Hoelen.

robert@omzetters.nl

06-11342104

Contact bezoekers

We openen om 16:00 uur op 19 september. Het is op dit moment nog niet mogelijk om tickets te registeren. Blijf ons volgen!