Kim en Co Interieurs, Spronck Designs, Aannemersbedrijf Teunissen en Driessen Architectuur slaan  handen in één op Venray Big Business

sep 14, 2023

Vier bekende bouw-gerelateerde ondernemingen uit de gemeente Venray hebben enkele maanden geleden het idee opgevat om zich gezamenlijk te presenteren op Venray Big Business. Het resultaat: een ‘one stop shop’ plek op de beursvloer waar de ondernemer én particulier zijn bouwdromen werkelijkheid kan laten worden.

“Gezien de aard van onze werkzaamheden en de branche waarin wij opereren komen wij elkaar regelmatig tegen in het werkveld, vullen we elkaar aan en hebben we elkaar nodig om onze klanten zo optimaal mogelijk succes te laten ervaren in het realiseren van hun (droom) gebouw”, vertelt Wietske Hendriks van Driessen Architectuur namens het collectief.

Vanuit deze momenten ontstond spontaan het idee om voor Venray Big Business onze krachten te bundelen en als collectief deel te nemen. Onze eigen identiteit is en blijft zeer belangrijk maar voor deze gelegenheid zagen wij het als kans om samen nog meer uit Venray Big Business  te kunnen halen. En daardoor staan wij nu als 4 partijen samen op de beursvloer, ieder met een eigen stand maar wel naast en tegenover elkaar. “De beursbezoeker kan zich zo laten inspireren en wij kunnen hem of haar meenemen in iedere fase van het bouwproces!”

Je vindt het collectief op de stands 35 en 36 en 44 en 45, in de theaterzaal tijdens Venray Big Business

Contact exposanten

Voor algemene vragen, PR-zaken of vragen over deelname, neem contact op met Robert Hoelen.

robert@omzetters.nl

06-11342104

Contact bezoekers

We openen om 16:00 uur op 19 september. Het is op dit moment nog niet mogelijk om tickets te registeren. Blijf ons volgen!