Schijt aan de Grens en Venray Big Business

sep 14, 2023

Tijdens de aanstaande editie op 21 september gaan Venray Big Business en Schijt aan de Grens een samenwerking aan. Schijt aan de Grens is een tweejaarlijks cultureel festival voor jong en oud dat zowel in Limburg als Brabant plaatsvindt. “Het is een grensverleggend event, en dat vinden wij goed bij ons ondernemersevent passen”, vertelt Robert Hoelen van Omzetters (organisator Venray Big Business). “Ondernemen is immers ook grenzen verlengen en (soms onverwachte) verbindingen opzoeken. Tijdens Venray Big Business zal Schijt aan de Grens een stand bemannen en zijn zij verder op een aantal ludieke manieren aanwezig, dat zullen de bezoekers wel merken volgende week donderdag.” Jan Fleurkens, vrijwilliger bij Schijt aan de Grens, is op zijn beurt ook blij met de samenwerking. “De beurs geeft ons de mogelijkheid veel meer de verbinding te zoeken met het Venrayse bedrijfsleven. Onze volgende editie is pas in augustus 2024, maar we willen nu al vertellen welke mogelijkheden er zijn voor bedrijven om ons evenement een warm hart toe te dragen. Cultuur en het bedrijfsleven gaan namelijk uitstekend samen.”

Foto: enkele crewleden van Schijt aan de Grens tijdens de kick-off van Venray Big Business op 5 september jongstleden

 

Contact exposanten

Voor algemene vragen, PR-zaken of vragen over deelname, neem contact op met Robert Hoelen.

robert@omzetters.nl

06-11342104

Contact bezoekers

We openen om 16:00 uur op 19 september. Het is op dit moment nog niet mogelijk om tickets te registeren. Blijf ons volgen!