Veel belangstelling voor deelname editie 2024

mei 24, 2024

Met nog een kleine 4 maanden tot de vierde editie van Venray Big Business, stroomt de beursvloer van de Venrayse ondernemersbeurs in rap tempo vol. Net als vorig jaar worden de standhouders geplaatst in de foyer en in de theaterzaal, die voor de gelegenheid uitgebouwd wordt tot grote beurszaal. Ook wordt er weer een ‘content-room’ ingericht, waar een select aantal relevante lezingen voor bezoekers worden gehouden. In de foyer boven wordt de dag opnieuw afgesloten met een forum, waarna bezoekers en exposanten eindigen met een grote netwerkborrel.

“Exposanten zijn nu al bezig met acties en ideeën rondom hun deelname”, dus dat is hartstikke gaaf om te zien”, vertelt beursorganisator Robert Hoelen van Omzetters. “Ook wij als organisatie hebben veel nieuwe ideeën, bijvoorbeeld over de invulling van het kick-off event voor de standhouders, enkele weken voor de beurs. Dat wordt dit jaar weer een hele gave happening.”

 

 

Contact exposanten

Voor algemene vragen, PR-zaken of vragen over deelname, neem contact op met Robert Hoelen.

robert@omzetters.nl

06-11342104

Contact bezoekers

We openen om 16:00 uur op 19 september. Het is op dit moment nog niet mogelijk om tickets te registeren. Blijf ons volgen!