Gemeente Venray opnieuw supporter van Venray Big Business

jun 28, 2024

We zijn blij en trots te kunnen aankondigen dat Gemeente Venray opnieuw supporter is van Venray Big Business. Ook tijdens onze vierde editie die plaatsvindt op 19 september aanstaande is de gemeente partner van het event. Ze zullen actief op de beursvloer aanwezig zijn en tevens een lezing verzorgen voor de bezoeker van de beurs. Wethouder Economische Zaken van de Gemeente Venray Wim de Schryver is blij met de samenwerking. “We zijn als gemeente  graag betrokken bij dit ondernemersevent. Ik ben trots op onze ondernemers, die zich vol lef, doorzettingsvermogen en daadkracht inzetten voor de economische gezondheid van onze gemeente!”

 

 

Contact exposanten

Voor algemene vragen, PR-zaken of vragen over deelname, neem contact op met Robert Hoelen.

robert@omzetters.nl

06-11342104

Contact bezoekers

We openen om 16:00 uur op 19 september. Het nu mogelijk om je ticket te registeren!
Dit doe je hier.